NCA - Novell Certified Administrator

formulier

Behaal je NCA certificering bij JobfinityWil je snel carrière maken in de ICT, je Novell NCA certificering behalen en overige opleidingen volgen die je verder helpen in je carrière? Kies dan voor Jobfinity Detachering! Jobfinity heeft leuke, uitdagende projecten voor gemotiveerde ICT'ers die graag door willen groeien binnen de ICT!

 

IT Professionals in dienst bij Jobfinity studeren kosteloos. Elke medewerker stelt samen met een coach o.a. een  ICT opleidingstraject op, om de beoogde ICT certificaten te behalen. Studeren kan middels klassikale lessen, via e-learning, zelfstudie, etc. Kom snel langs bij Jobfinity IT Detachering om de mogelijkheden te bespreken.

Novell NCA Certificering

Sinds 2010 is de support voor NetWare gestopt, de opvolger is Open Enterprise Server (OES) dat gebaseerd is op een SUSE Linux Enterprise besturingssysteem. De Novell Certified Administrator (NCA) certificering is de basis certificering van Novell. Voorheen heette deze certificering Certified Novell Administrator (CNA). Een IT Professional met de NCA certificering is in staat reeds geïnstalleerde netwerkproducten van Novell dagelijks te beheren. Met het behalen van de NCA certificering kan de IT Professional doorstuderen voor de NCE (Novell Certified Engineer) en Novell Certified Linux Professional certificering.

NCA certifcering behalen

Om de Novell Certified Administrator (NCA) certificering te behalen dient de IT Professional voor hetvolgende examen te slagen om de NCA cetificering te behalen:

  • 50-719: Novell Certified Administrator Enterprise Server (NCA-ES)

Note: Om op te gaan voor het bovenstaande examen dient de IT Professional in bezit te zijn van de CompTIA + of CompTIA Network+ certificering.

NCA certificering Novell

Om de NCA cetificering te behalen dient de IT professional het bovenstaande examen te behalen. Het is raadzaam om één of meer trainingen te volgen, alvorens het examen te doen.

Upgraden NCA certificering

De NCA certificering is de eerste stap voor IT Professionals in de richting van engineer, namelijk de Novell Certified Engineer Enterprise Services (NCE ES) cetificering. Na het behalen van het NCA examen kan de IT Professional kiezen om door te gaan met het behalen van de NCE certificering. Hiervoor dient de IT Professional nog 1 examen af te leggen, dit is het:

  • 50-709: Novell Certified Engineer Enterprise Services (NCE ES)

Meer informatie?

Laat je terug bellen, of neem direct contact met ons op via 020-7370695 of per e-mail via [email protected]. Jobfinity IT Detachering bespreek graag de mogelijkheden met jou!

Vacature zoeken

Zoek in onze database naar een passende vacature.

Heb je vragen?

Neem contact met ons op.
Marcel Goezinne
Marcel Goezinne
[email protected]
06 - 102 28 606