CLP - Certified Linux Professional

formulier

Behaal je CLP certificering bij JobfinityWil je snel carrière maken in de ICT, je Novell CLP certificering behalen en overige opleidingen volgen die je verder helpen in je carrière? Kies dan voor Jobfinity Detachering! Jobfinity heeft leuke, uitdagende projecten voor gemotiveerde ICT'ers die graag door willen groeien binnen de ICT!

 

IT Professionals in dienst bij Jobfinity studeren kosteloos. Elke medewerker stelt samen met een coach o.a. een  ICT opleidingstraject op, om de beoogde ICT certificaten te behalen. Studeren kan middels klassikale lessen, via e-learning, zelfstudie, etc. Kom snel langs bij Jobfinity IT Detachering om de mogelijkheden te bespreken.

Novell CLP Certificering

CLP is een certificaat voor beheerders die werken met SUSE Linux Enterprise Server netwerken. Een IT Professional met de CLP certificering is in staat om zorg te dragen voor het dagelijks beheer van een SUSE Linux Enterprise Server in een datacenter. Daarnaast kan de IT'er voorkomende problemen oplossen binnen Linux IT omgevingen.

CLP certificering

De Novell Certified Linux Professional (CLP) certificering is voor IT Professionals die Linux beheerder zijn of willen worden. IT Professionals die de Novell CLP certificering hebben zijn in staat om een Linux server te installeren binnen een netwerk omgeving, kunnen inloggen op een multi-user Linux omgeving, kunnen gebruikers en groepen managen, zijn in staat problemen op te lossen binnen het SUSE linux file systeem en kunnen problemen oplossen met netwerk processen en services.

CLP certifcering behalen

Om de Novell Certified Linux Professional (NCLP) certificering te behalen dient de IT Professional te slagen voor de volgende examens:

  • 50-721 Novell Certified Linux Professional

Vereiste CLP certificering

Om de CLP11 cetificering te behalen dient de IT professional in het bezit te zijn van één van de volgende certificeringen, namelijk:

  • CLA10 Certified Linux Administrator of
  • CLA11 Certified Linux Administrator

Meer informatie?

Laat je terug bellen, neem direct contact met ons op via 020-7370695 of per e-mail via [email protected]. Jobfinity IT Detachering bespreek graag de mogelijkheden met jou!

Vacature zoeken

Zoek in onze database naar een passende vacature.

Heb je vragen?

Neem contact met ons op.
Marcel Goezinne
Marcel Goezinne
[email protected]
06 - 102 28 606