NCLE - Novell Certified Linux Engineer

formulier

Behaal je NCLE certificering bij JobfinityWil je snel carrière maken in de ICT, je Novell CLE certificering behalen en overige opleidingen volgen die je verder helpen in je carrière? Kies dan voor Jobfinity Detachering! Jobfinity heeft leuke, uitdagende projecten voor gemotiveerde ICT'ers die graag door willen groeien binnen de ICT!

 

IT Professionals in dienst bij Jobfinity studeren kosteloos. Elke medewerker stelt samen met een coach o.a. een  ICT opleidingstraject op, om de beoogde ICT certificaten te behalen. Studeren kan middels klassikale lessen, via e-learning, zelfstudie, etc. Kom snel langs bij Jobfinity IT Detachering om de mogelijkheden te bespreken.

Novell CLE Certificering

CLE is een bewijs voor managers of architecten om te laten zien dat zij beschikken over de eigenschappen van een engineer voor wat betreft het werken met SUSE Linux Enterprise Server 10 of 11 netwerken. De CLE certificering gaat verder dan de basis beheer kennis en ervaring die nodig is voor de CLA en CLP certificeringen.

CLE certificering

Met de Novell Certified Linux Engineer (CLE) certificering kan de IT Professional taken op het gebied van netwerken, opslag en virtualisatie uitvoeren op een SUSE Linux Enterprise Server 11, en tevens is de IT'er in staat problemen op te lossen.

CLE certifcering behalen

Om de Novell Certified Linux Engineer 10 of 11 (CLE10 of CLE11) certificering te behalen dient de IT Professional te slagen voor één van de volgende examens:

  • 50-698 Novell Certified Linux Engineer 10
  • 50-723 Novel Certified Linux Engineer 11

Vereiste CLE certificering

Om de CLE11 cetificering te behalen dient de IT professional in het bezit te zijn van één van de volgende certificeringen, namelijk:

  • CLP10 of CLP11 Certified Linux Professional

Meer informatie?

Laat je terug bellen, of neem direct contact met ons op via 020-7370695 of per e-mail via [email protected]. Jobfinity IT Detachering bespreek graag de mogelijkheden met jou!

Vacature zoeken

Zoek in onze database naar een passende vacature.

Heb je vragen?

Neem contact met ons op.
Marcel Goezinne
Marcel Goezinne
[email protected]
06 - 102 28 606