MTA - Microsoft Technology Associate certificering

formulier

Behaal je MCP certificering bij JobfinityWil je snel carrière maken in de ICT, je MTA certificering behalen en overige Microsoft opleidingen volgen die je verder helpen in je carrière? Kies dan voor Jobfinity Detachering! Jobfinity heeft leuke, uitdagende projecten voor gemotiveerde ICT'ers die graag door willen groeien binnen de ICT!

 

IT Professionals in dienst bij Jobfinity studeren kosteloos. Elke medewerker stelt samen met een coach o.a. een  ICT opleidingstraject op, om de beoogde ICT certificaten te behalen. Studeren kan middels klassikale lessen, via e-learning, zelfstudie, etc. Kom snel langs bij Jobfinity IT Detachering om de mogelijkheden te bespreken.

Microsoft Technology Associate certificering

De Microsoft Office Specialist certificering (MOS) is een certificaat van Microsoft welke de IT Professional behaald na het slagen voor ten minste één Microsoft examen. In de basis heeft Microsoft een aantal categorieën waar je certificeringen voor kunt behalen, als servicedeskmedewerker zijn de relevante certificeringen te vinden onder 'Produktiviteit'. Onder 'Produktiviteit' valt zowel MOS: Microsoft Office Specialist-certificatie als ook MTA: Microsoft Technology Associate. Op deze pagina gaan we verder in op de MOS: Microsoft Office Specialist certificering. Een helpdeskmedewerker kan diverse certificeringen behalen, de basis certificering van Microsoft is MTA: Microsoft Technology Associate. MTA is een internationaal erkende kwalificatie waarmee de helpdeskmedewerker aantoont dat deze beschikt over voldoende kennis van de verschillende Microsoft producten. De MTA training geeft een indruk van de manier waarop Microsoft-producten binnen ondernemingen worden gebruikt. Microsoft Technology Associate is een certificatie voor helpdeskmedewerkers die zoeken naar kennis van de fundamentele concepten van de MS technologie. Een MTA-certificering bestrijkt een breed spectrum van fundamentele technische concepten, toont aan dat je beschikt over de belangrijkste technische basiskennis.

Waar staat MTA voor?

MTA (Microsoft Technology Associate) is een inleidende Microsoft-certificering voor personen die een carrière in de IT overwegen. Een MTA-certificering bestrijkt een breed spectrum van fundamentele technische concepten, toont aan dat je als professional beschikt over de belangrijkste technische basiskennis. Let op: De MTA-examens komen niet in aanmerking voor MCP-certificering en zijn geen vereiste voor MCSA- of MCSD-certificering.

MTA certificering

MTA staat voor Microsoft Technology Associate. Een MTA-certificering bestrijkt een breed spectrum van fundamentele technische concepten, toont aan dat u beschikt over de belangrijkste technische basiskennis. De bekende certificeringen naast de MTA certificering, zijn: MOS/ MCSA/ MCSE en het inmiddels oude MCITP en MCDST.

MTA certificaat

Het is mogelijk om de MTA: Microsoft Technology Associate te worden na het behalen van het Microsoft MTA: IT Infrastructure certificaat. Het MTA: IT Infrastructure Cloud Platform en Infrastructure certificaat is bedoeld voor diegenen die een carrière nastreven in de desktop- en serverinfrastructuur of in private cloud computing: Een MTA-certificering bestrijkt een breed spectrum van fundamentele technische concepten, toont aan dat u beschikt over de belangrijkste technische basiskennis en vergroot uw technische geloofwaardigheid.

Meer informatie?

Laat je terug bellen, of neem direct contact met ons op via 020-7370695 of per e-mail via [email protected]. Jobfinity IT Detachering bespreekt graag de mogelijkheden met jou!

Vacature zoeken

Zoek in onze database naar een passende vacature.

Heb je vragen?

Neem contact met ons op.
Marcel Goezinne
Marcel Goezinne
[email protected]
06 - 102 28 606