MOS - Microsoft Office Specialist certificering

formulier

Behaal je MCP certificering bij JobfinityWil je snel carrière maken in de ICT, je MOS certificering behalen en overige Microsoft opleidingen volgen die je verder helpen in je carrière? Kies dan voor Jobfinity Detachering! Jobfinity heeft leuke, uitdagende projecten voor gemotiveerde ICT'ers die graag door willen groeien binnen de ICT!

 

IT Professionals in dienst bij Jobfinity studeren kosteloos. Elke medewerker stelt samen met een coach o.a. een  ICT opleidingstraject op, om de beoogde ICT certificaten te behalen. Studeren kan middels klassikale lessen, via e-learning, zelfstudie, etc. Kom snel langs bij Jobfinity IT Detachering om de mogelijkheden te bespreken.

Microsoft Office Specialist certificering

De Microsoft Office Specialist certificering (MOS) is een certificaat van Microsoft welke de IT Professional behaald na het slagen voor ten minste één Microsoft examen. In de basis heeft Microsoft een aantal categorieën waar je certificeringen voor kunt behalen, als servicedeskmedewerker zijn de relevante certificeringen te vinden onder 'Produktiviteit'. Onder 'Produktiviteit' valt zowel MOS: Microsoft Office Specialist-certificatie als ook MTA: Microsoft Technology Associate. Op deze pagina gaan we verder in op de MOS: Microsoft Office Specialist certificering.

Drie niveau's binnen de MOS certificering

Er zijn drie verschillende certificatieniveau's binnen MOS, dit zijn:

  • MOS: Microsoft Office Specialist;
  • MOS Expert: Microsoft Office Specialist Expert;
  • MOS Master: Microsoft Office Specialist Master.

MOS certificering voor servicedeskmedewerkers

De helpdeskmedewerker kan diverse certificeringen behalen, de basis certificering van Microsoft is MOS: Microsoft Office Specialist certificering. MOS is een internationaal erkende kwalificatie waarmee de helpdeskmedewerker aantoont dat deze beschikt over voldoende kennis en vaardigheden om alle mogelijkheden van Office optimaal te benutten. Je kunt de MOS-certificering (Microsoft Office Specialist)  behalen voor een specifiek Office-programma. Streef je naar certificeringen op een hoger niveau, zoals de MCSA Office 365 of MCSE certificering, dan is het behalen van de Microsoft Office Specialist een goed beginpunt.

MOS certificering

MOS staat voor Microsoft Office Specialist. De MOS-certificering bestrijkt een breed spectrum van fundamentele technische concepten, toont aan dat je beschikt over de belangrijkste technische basiskennis van de verschillende MS Office producten en vergroot je technische geloofwaardigheid. Het is mogelijk om de MOS: Microsoft Office Specialist te worden na het behalen van het MOS: Microsoft Office Specialist voor Microsoft Office 2016 certificaat. Deze certificatie laat zien dat je beschikt over de vaardigheden die nodig zijn om alle mogelijkheden van Office optimaal te benutten door een MOS-certificering (Microsoft Office Specialist) te behalen voor een specifiek Office-programma.

Meer informatie?

Laat je terug bellen, of neem direct contact met ons op via 020-7370695 of per e-mail via [email protected]. Jobfinity IT Detachering bespreekt graag de mogelijkheden met jou!

Vacature zoeken

Zoek in onze database naar een passende vacature.

Heb je vragen?

Neem contact met ons op.
Marcel Goezinne
Marcel Goezinne
[email protected]
06 - 102 28 606