Windows Server 2008 Certificering

formulier

Wil je snel carrière maken in de ICT en tegelijk de MCTS Windows Server opleiding volgen die je verder helpen in je carrière? Kies dan voor Jobfinity Detachering! Jobfinity heeft leuke, uitdagende projecten voor gemotiveerde ICT'ers die graag door willen groeien binnen de ICT!

IT Professionals in dienst bij Jobfinity studeren kosteloos. Elke medewerker stelt samen met een coach o.a. een  ICT opleidingstraject op, om de beoogde ICT certificaten te behalen. Studeren kan middels klassikale lessen, via e-learning, zelfstudie, etc. Kom snel langs bij Jobfinity IT Detachering om de mogelijkheden te bespreken.

Windows Server 2008 Certificering

De MCTS Windows Server certificering kent in totaal 3 onderdelen, elk onderdeel is een bewijs van gespecialiseerde technische kennis waarmee de IT Professional bewijst te kunnen functioneren binnen een Windows Server omgeving. Kies één van onderstaande onderdelen voor meer informatie:

MCTS certificering voor Windows Server 2008

Om de MCTS cetificering te behalen dient de IT professional maar één van bovenstaande examens te behalen. Dit legt de basis om de MCSA Windows Server 2008 certificering te behalen.

Meer informatie?

Laat je terug bellen, of neem direct contact met ons op via 020-7370695 of per e-mail via [email protected]. Jobfinity IT Detachering bespreekt graag de mogelijkheden met jou!

Vacature zoeken

Zoek in onze database naar een passende vacature.

Heb je vragen?

Neem contact met ons op.
Marcel Goezinne
Marcel Goezinne
[email protected]
06 - 102 28 606