70-682 Pro Upgrading to Windows 7 MCITP Enterprise Desktop Support Technician

formulier

Wil je snel carrière maken in de ICT, je 70-682 Pro certificering behalen en overige Microsoft opleidingen volgen die je verder helpen in je carrière? Kies dan voor Jobfinity Detachering! Jobfinity heeft leuke, uitdagende projecten voor gemotiveerde ICT'ers die graag door willen groeien binnen de ICT!

IT Professionals in dienst bij Jobfinity studeren kosteloos. Elke medewerker stelt samen met een coach o.a. een  ICT opleidingstraject op, om de beoogde ICT certificaten te behalen. Studeren kan middels klassikale lessen, via e-learning, zelfstudie, etc. Kom snel langs bij Jobfinity IT Detachering om de mogelijkheden te bespreken.

70-682 Windows 7 and Office 2010

De 70-682 Upgrading to Windows 7 MCITP Enterprise Desktop Support Technician certificering is bedoeld voor IT Professionals die reeds MCDST (Windows XP) of MCITP: Enterprise Support Technician (Windows Vista) gecertificeerd zijn.

Certificering 70-682 Pro

IT Professionals die de 70-682 Upgrading to Windows 7 MCITP Enterprise Desktop Support Technician certificering hebben behaald zijn in staat om na het examen het Windows 7 besturingssysteem te beheren, onderhouden en problemen op te lossen die voorkomen op Windows 7. IT'ers die opgaan voor het 70-682 examen werken reeds of gaan werken in een grote tot zeer grote IT omgeving waar ze beroepsmatig gebruik maken van het Windows 7 als Desktop systeem.

Inhoud 70-682 certificering

In hoofdlijnen bestaat het examen voor de 70-682 certificering uit de volgende onderdelen:

  • Supporting Mobile Users
  • Deploying Windows 7
  • Configuring Hardware and Applications
  • Configuring Network Connectivity
  • Configuring Access to Resources
  • Configuring Mobile Computing
  • Identifying Cause of and Resolving Desktop Application Issues
  • Identifying Cause of and Resolving Networking Issues
  • Managing and Maintaining Systems That Run Windows 7 Client

Voorkennis 70-682 Pro

Om als IT Professional de 70-682 Pro certificering te behalen is ervaring met Windows Desktop XP Windows en Desktop Vista vereist. Het examen is in het Engels.

70-682 Pro certficering

Om te slagen voor het 70-681 TS Windows 7 and Office 2010, Deploying examen, dient de IT Professional in totaal 1 examen te doen. Wanneer een IT Professional slaagt voor het 70-681 TS examen, dan is deze als volgt gecertificeerd:

  • MCITP: Enterprise Desktop Technician Windows 7

Meer informatie?

Laat je terug bellen, of neem direct contact met ons op via 020-7370695 of per e-mail via [email protected]. Jobfinity IT Detachering bespreekt graag de mogelijkheden met jou!

Vacature zoeken

Zoek in onze database naar een passende vacature.

Heb je vragen?

Neem contact met ons op.
Marcel Goezinne
Marcel Goezinne
[email protected]
06 - 102 28 606