70-621 Upgrading your MCDST Certification to MCITP Enterprise Support

formulier

Wil je snel carrière maken in de ICT, je 70-621 TS certificering behalen en overige Microsoft opleidingen volgen die je verder helpen in je carrière? Kies dan voor Jobfinity Detachering! Jobfinity heeft leuke, uitdagende projecten voor gemotiveerde ICT'ers die graag door willen groeien binnen de ICT!

IT Professionals in dienst bij Jobfinity studeren kosteloos. Elke medewerker stelt samen met een coach o.a. een  ICT opleidingstraject op, om de beoogde ICT certificaten te behalen. Studeren kan middels klassikale lessen, via e-learning, zelfstudie, etc. Kom snel langs bij Jobfinity IT Detachering om de mogelijkheden te bespreken.

Let op: Per 31 Maart 2011 is het niet meer mogelijk om deze certificering te behalen. Alternatief is het 70-682 Pro Upgrading to Windows 7 MCITP Enterprise Desktop Support Technician examen.

Upgrading MCDST Certification to MCITP Enterprise Support

De 70-621 certificering is geschikt voor IT-professionals die hun MCDST certificering willen upgraden naar MCITP. De 70-621 training is bedoeld voor IT-professionals die in het bezit zijn van een Microsoft Certified Desktop Support Technician (MCDST) certificering.

Certificering 70-621

IT-professionals die de achtergrond van Windows Vista willen begrijpen er ermee willen werken, zijn geschikt voor het 70-621 examen. Dit MCTS examen maakt onderdeel uit van de certificeringen MCITP, MCSA en MCSE.

Inhoud 70-621 Pro opleiding

Inhoudelijk bevat de 70-621 Pro certificering de volgende hoofdonderwerpen, namelijk: het installeren van Windows Vista, het beheren van veiligheidsinstellingen, het instellen van netwerken, en de configuratie van applicaties.

Voorkennis 70-621

De IT Professional die de 70-621 certificering wilt behalen dient ervaring te hebben met het ondersteunen van het Windows besturingssysteem, kennis te hebben van kennisbanken en bekend te zijn met helpdesk registratie systemen (o.a. TopDesk). Daarnaast kennis van DOS, TCP/IP, Active Directory en logfiles.

70-621 Pro certficering

Om te slagen voor het 70-621 Upgrading your MCDST Certification to MCITP Enterprise Support examen, dient de IT Professional in totaal 1 examen te doen. Wanneer een IT Professional slaagt voor het 70-621 Pro examen, dan is deze als volgt gecertificeerd:
  • Microsoft Certified Pro (MCP): Upgrading your MCDST Certification to MCITP Enterprise Support

Tevens legt het behalen van het 70-621 Pro examen de basis voor de volgende certificeringen, namelijk:

  • Microsoft Certified IT Professional (MCITP): Enterprise Support Technician
  • Microsoft Certified Technology Specialist (MCTS): Windows Vista - Configuration

Tip voor 70-621

Wanneer de IT Professional het 70-621 examen wilt doen, dan raden wij aan om hiervoor in de plaats het 70-682 examen te doen.

  • 70-682 Upgrading to Windows 7 MCITP Enterprise Desktop Support Technician

Meer informatie?

Laat je terug bellen, neem direct contact met ons op via 020-7370695 of per e-mail via [email protected]. Jobfinity IT Detachering bespreek graag de mogelijkheden met jou!

Vacature zoeken

Zoek in onze database naar een passende vacature.

Heb je vragen?

Neem contact met ons op.
Marcel Goezinne
Marcel Goezinne
[email protected]
06 - 102 28 606