70-620 TS: Windows Vista, Configuring

formulier

Wil je snel carrière maken in de ICT, je 70-620 TS certificering behalen en overige Microsoft opleidingen volgen die je verder helpen in je carrière? Kies dan voor Jobfinity Detachering! Jobfinity heeft leuke, uitdagende projecten voor gemotiveerde ICT'ers die graag door willen groeien binnen de ICT!

IT Professionals in dienst bij Jobfinity studeren kosteloos. Elke medewerker stelt samen met een coach o.a. een  ICT opleidingstraject op, om de beoogde ICT certificaten te behalen. Studeren kan middels klassikale lessen, via e-learning, zelfstudie, etc. Kom snel langs bij Jobfinity IT Detachering om de mogelijkheden te bespreken.

70-620 TS Windows Vista, Configuring

De 70-620 TS certificering is geschikt voor IT-professionals die werken bij bedrijven met een grote IT omgeving waar men Windows Vista als Desktop systeem gebruikt. De IT Professional is verantwoordelijk voor het beheren, onderhouden en oplossen van problemen omtrent het Windows Vista OS. Na het behalen van de 70-620 TS certificering kan de IT'er Windows Operating System Vista configureren.

Certificering 70-620 TS

IT-professionals die het interessant vinden om de achtergrond van Windows Vista willen begrijpen er ermee willen werken zijn geschikt voor het 70-620 examen. Voor het 70-620 TS examen dient de kandidaat minimaal 1 jaar IT ervaring te hebben. De IT Professional dient ervaring te hebben met het oplossen van problemen met beveiliging, applicatiesen en desktop besturingssystemen. Daarnaast heeft de IT'er ervaring met het resetten van passwords, oplossen van desktop applicatie problemen en login problemen.

Inhoud 70-620 MCTS opleiding

Inhoudelijk bevat de 70-620 TS certificering de volgende hoofdonderwerpen, namelijk: het installeren en upgraden van Windows Vista, het configureren van Netwerk connectiviteit, beveiligingsvoorzieningen, bijgeleverde applicaties en mobiele computers. Daarnaast het onderhouden en optimaliseren van Windows Vista systemen en het configureren en problemen oplossen die ontstaan na het installeren van systeeminstellingen.

MCTS 70-620 TS certficering

Om te slagen voor het 70-620 Configuring Microsoft Windows Vista Client examen, dient de IT Professional in totaal 1 examen te doen. Wanneer een IT Professional slaagt voor het 70-620 TS examen, dan is deze als volgt gecertificeerd:
  • Microsoft Certified Technology Specialist (MCTS): Configuring Microsoft Windows Vista Client

Daarnaast legt de IT Professional met het behalen van het 70-643 examen de basis voor MCSA, MCSE en de volgende certificeringen, namelijk:

  • MCITP: Consumer Support Technician
  • MCITP: Enterprise Support Technician
  • MCITP: Enterprise Administrator

Microsoft Certified Desktop Support Technician

Indien de IT Professional al MCDST gecertificeerd is, kan deze ook het 70-621 PRO Upgrading Your MCDST Certification to MCITP Enterprise Support doen in plaats van het 70-620 examen.

Meer informatie?

Laat je terug bellen, neem direct contact met ons op via 020-7370695 of per e-mail via [email protected]. Jobfinity IT Detachering bespreek graag de mogelijkheden met jou!

Vacature zoeken

Zoek in onze database naar een passende vacature.

Heb je vragen?

Neem contact met ons op.
Marcel Goezinne
Marcel Goezinne
[email protected]
06 - 102 28 606