70-652 Windows Server Virtualization, Configuration

formulier

Wil je snel carrière maken in de ICT, je 70-652 certificering behalen en overige Microsoft opleidingen volgen die je verder helpen in je carrière? Kies dan voor Jobfinity Detachering! Jobfinity heeft leuke, uitdagende projecten voor gemotiveerde ICT'ers die graag door willen groeien binnen de ICT!

 

IT Professionals in dienst bij Jobfinity studeren kosteloos. Elke medewerker stelt samen met een coach o.a. een  ICT opleidingstraject op, om de beoogde ICT certificaten te behalen. Studeren kan middels klassikale lessen, via e-learning, zelfstudie, etc. Kom snel langs bij Jobfinity IT Detachering om de mogelijkheden te bespreken.

Microsoft 70-652 Windows Server Virtualization, Configuration

IT'ers met de 70-652 certificering toont aan dat deze technische kennis heeft van Windows Server Virtualization. Let op, want dit examen bevat ook R2 vragen.

Kennis 70-652 certificaat

Wanneer de IT Professional slaagt voor het 70- examen, heeft deze voldoende ervaring met het installeren, managen en troubleshooten van een Exchange Server 2007 omgeving. Tevens beschikt de IT Professional over voldoende kennis voor het beheren van messaging security en het herstellen van databases en messaging servers.

Opleiding 70-652 TS

De opleiding voor het 70-652 TS certficaat bestaat uit 4 onderdelen. Dit zijn:

  • Installing Hyper-V
  • Configuring and Optimizing Hyper-V
  • Deploying VirtualMachines
  • Managing and Monitoring Virtual Machines

Examen Windows Server Virtualization, Configuration

Het examen is in het Engels. Let op, want dit Windows Server 2008 examen bevat ook Windows Server 2008, release 2 vragen. Bestudeer R2 dus ook.

70-652 TS certficering

Om te slagen voor het 70-652 Windows Server Virtualization, Configuration examen, dient de IT Professional in totaal 1 examen te doen. Wanneer een IT Professional slaagt voor het 70-652 TS examen, dan is deze als volgt gecertificeerd:
  • Microsoft Certified Technology Specialist (MCTS): Windows Server Virtualization, Configuration

Tevens legt het behalen van het 70-652 TS examen de basis voor de volgende certificering:

  • Microsoft Certified IT Professional: Windows Server 2008 R2, Virtualization Administrator

 

Meer informatie?

Laat je terug bellen, neem direct contact met ons op via 020-7370695 of per e-mail via [email protected]. Jobfinity IT Detachering bespreekt graag de mogelijkheden met jou!

Vacature zoeken

Zoek in onze database naar een passende vacature.

Heb je vragen?

Neem contact met ons op.
Marcel Goezinne
Marcel Goezinne
[email protected]
06 - 102 28 606