70-448 SQL Server 2008, Business Intelligence Development and Maintenance

formulier

Wil je snel carrière maken in de ICT, je 70-448 certificering behalen en overige Microsoft opleidingen volgen die je verder helpen in je carrière? Kies dan voor Jobfinity Detachering! Jobfinity heeft leuke, uitdagende projecten voor gemotiveerde ICT'ers die graag door willen groeien binnen de ICT!

 

IT Professionals in dienst bij Jobfinity studeren kosteloos. Elke medewerker stelt samen met een coach o.a. een  ICT opleidingstraject op, om de beoogde ICT certificaten te behalen. Studeren kan middels klassikale lessen, via e-learning, zelfstudie, etc. Kom snel langs bij Jobfinity IT Detachering om de mogelijkheden te bespreken.

Microsoft 70-448 SQL Server 2008

Na het behalen van de 70-448 certificering kan de IT Professional de business intelligence functionaliteit van een SQL Server 2008 database implementeren en beheren.

70-448 certificering

Met de 70-448 certificering is de IT Professional in staat om de business intelligence functionaliteit van SQL Server 2008 te installeren en te beheren. Gedurende de opleiding is er aandacht voor kubussen en data mining, en leert de IT Professional onder andere het implementeren en onderhouden van integration services, reporting services en analysis services.

Voorkennis 70-448 TS

IT Professionals die de 70-448 certificering willen behalen zijn binnen hun werk verantwoordelijk voor de creatie van Business Intelligence (BI) oplossingen met Microsoft SQL Server 2008. Zij werken typisch met de BI technologie in SQL Server 2008 inclusief de rapportage, analyse en integratie services. De boeken en het examen is in het Engels, dus goede beheersing van de Engelse taal is vereist. De doelgroep voor de 70-448 certificering zijn database administrators (DBA), database designers en Business Intelligenge (BI) ontwikkelaars.

Opleiding Microsoft SQL Server 2008

Gedurende de opleiding voor de 70-448 certificering zullen de volgende onderwerpen worden behandeld:

  • Implementing an SSIS Solution
  • Configuring, Deploying, and Maintaining SSAS
  • Implementing an SSRS Solution
  • Configuring, Deploying, and Maintaining SSRS
  • Configuring, Deploying, and Maintaining SSIS
  • Implementing an SSAS Solution

Examen SQL Server 2008

Om te slagen voor het 70-448 SQL Server 2008, Business Intelligence Development and Maintenance examen, dient de IT Professional in totaal 1 examen te doen. Wanneer een IT Professional slaagt voor het 70-448 examen, dan is deze als volgt gecertificeerd:

  • Microsoft Certified Technology Specialist (MCTS): SQL Server 2008, Business Intelligence Development and Maintenance

Meer informatie?

Laat je terug bellen, neem direct contact met ons op via 020-7370695 of per e-mail via [email protected]. Jobfinity IT Detachering bespreek graag de mogelijkheden met jou!

Vacature zoeken

Zoek in onze database naar een passende vacature.

Heb je vragen?

Neem contact met ons op.
Marcel Goezinne
Marcel Goezinne
[email protected]
06 - 102 28 606