70-342 Advanced Solutions of Microsoft Exchange Server 2013

formulier

Wil je snel carrière maken in de ICT, je 70-342 certificering behalen en overige Microsoft opleidingen volgen die je verder helpen in je carrière? Kies dan voor Jobfinity Detachering! Jobfinity heeft leuke, uitdagende projecten voor gemotiveerde ICT'ers die graag door willen groeien binnen de ICT!

IT Professionals in dienst bij Jobfinity studeren kosteloos. Elke medewerker stelt samen met een coach o.a. een  ICT opleidingstraject op, om de beoogde ICT certificaten te behalen. Studeren kan middels klassikale lessen, via e-learning, zelfstudie, etc. Kom snel langs bij Jobfinity IT Detachering om de mogelijkheden te bespreken.

Microsoft 70-342 Advanced Solutions of Microsoft Exchange Server 2013

IT'ers met de 70-342 Advanced Solutions of Microsoft Exchange Server 2013 certificaat toont aan dat deze technische kennis heeft voor het succesvol installeren en beheren van een messaging omgeving met Exchange Server 2013.

70-342 Advanced Solutions of Microsoft Exchange Server 2013 certificering

IT Professionals leren tijdens de opleiding hoe ze een Exchange server 2013 installeren, configureren en beheren. Na het behalen van de 70-342 certificering kan de IT Professional zelfstandig een Exchange server 2013 configureren, beheren en migreren. 

Opleiding voor Microsoft Exchange Server 2013

Tijdens de opleiding komen een aantal onderwerpen aan bod. Een aantal voorbeelden hiervan zijn:

  • Unified Messaging configureren, beheren en migreren (20%)

  • Sitetolerantie ontwerpen, configureren en beheren (22%)

  • Geavanceerde beveiliging ontwerpen, configureren en beheren (21%)

  • Nalevings-, archiverings- en detectieoplossingen configureren en beheren (20%)

  • Co-existentie, hybride scenario's, migratie en federatie implementeren en beheren (18%)

Kennis 70-342 certificering

Om als IT Professional te kunnen slagen voor het Exchange 2013 examen heb je praktijkervaring aangevuld met algemene kennis met het administreren van Windows Server 2012 of later nodig. Daarnaast is het een pré om ervaring te hebben met een eerdere versie van Microsoft Exchange Server. Verder heeft de IT Professional kennis van netwerkconcepten en internet protocollen.

 

Dit examen is bedoeld voor kandidaten die ten minste drie jaar ervaring hebben met het beheren van Exchange-servers en die verantwoordelijk zijn voor zakelijke Exchange-bericht omgevingen. Het zijn senior beheerders die optreden als de technisch leidinggevende van een team beheerders. Deze kandidaten vormen een derde niveau van ondersteuning, tussen de Exchange Recipient Administrator en de Exchange Server Administrator in.

70-342 certficering

Om te slagen voor het 70-342 Advanced Solutions of Microsoft Exchange Server 2013 examen, dient de IT Professional in totaal 1 examen te doen. Wanneer een IT Professional slaagt voor het 70-342 examen, dan is deze als volgt gecertificeerd:
  • Microsoft Certified Technology Specialist (MCTS): 70-342 Advanced Solutions of Microsoft Exchange Server 2013.

Meer informatie?

Laat je terug bellen, neem direct contact met ons op via 020-7370695 of per e-mail via [email protected]. Jobfinity IT Detachering bespreek graag de mogelijkheden met jou!

Vacature zoeken

Zoek in onze database naar een passende vacature.

Heb je vragen?

Neem contact met ons op.
Marcel Goezinne
Marcel Goezinne
[email protected]
06 - 102 28 606