70-595 TS: Developing Business Process and Integration Solutions by Using Microsoft BizTalk Server 2010

formulier

Wil je snel carrière maken in de ICT, je 70-595 TS certificering behalen en overige Microsoft opleidingen volgen die je verder helpen in je carrière? Kies dan voor Jobfinity Detachering! Jobfinity heeft leuke, uitdagende projecten voor gemotiveerde ICT'ers die graag door willen groeien binnen de ICT!

 

IT Professionals in dienst bij Jobfinity studeren kosteloos. Elke medewerker stelt samen met een coach o.a. een  ICT opleidingstraject op, om de beoogde ICT certificaten te behalen. Studeren kan middels klassikale lessen, via e-learning, zelfstudie, etc. Kom snel langs bij Jobfinity IT Detachering om de mogelijkheden te bespreken.

Microsoft BizTalk Server 2010

Met het 70-595 TS Microsoft BizTalk Server 2010 examen worden IT Professionals getoetst op hun kennis over de ontwikkeling en integratie van de MS BizTalk Server versie 2010.

Kennis en ervaring 70-595 TS Microsoft BizTalk Server 2010

De ideale kandidaat voor het 70-595 TS examen heeft twee jaar (project-) ervaring met het ontwikkelen, testen en debuggen van een BizTalk Server en heeft ervaring met o.a. het gebruik van XML, Visual Studio, Microsoft .NET Framework en Microsoft SQL Server.

 

De IT Professional is werkzaam als BizTalk ontwikkelaar in een organisatie welke behoefte heeft aan een integratie van verschillende systemen, applicaties en data. Daarnaast dient de IT Professional te werken in een organisatie waar men zakelijke processen wilt automatiseren met behulp van BizTalk Server.

 

IT'ers dienen een solide kennis te hebben van de verschillende Biztalk concepten, en management ervaring te hebben met grootschalige multi-server omgevingen, zoals BizTalk 2006 R2, 2009 en versie 2010.  Daarnaast heeft de ideale kandidaat werkervaring met WCF (Windows Communication Foundation) en EDI (Electronic Data Interchange).

Opleiding Microsoft BizTalk Server 2010

Gedurende de opleiding voor de 70-664 TS certificering worden o.a. de nu volgende onderwerpen behandeld:

  • Developing BizTalk Artifacts
  • Debugging and Exception Handling
  • Integrating Web Services and WCF Services
  • Implementing Extended Capabilities
  • Deploying, Tracking, and Supporting a BizTalk Solution
  • Configuring a Messaging Architecture

MCTS 70-595 TS

Om te slagen voor het 70-595: TS: Developing Business Process and Integration Solutions by Using Microsoft BizTalk Server 2010 examen, dient de IT Professional in totaal 1 examen te doen. Wanneer een IT Professional slaagt voor het 70-595 TS examen, dan is deze als volgt gecertificeerd:

  • Microsoft Certified Technology Specialist (MCTS): Microsoft BizTalk Server 2010

Meer informatie?

Laat je terug bellen, neem direct contact met ons op via 020-7370695 of per e-mail via [email protected]. Jobfinity IT Detachering bespreek graag de mogelijkheden met jou!

Vacature zoeken

Zoek in onze database naar een passende vacature.

Heb je vragen?

Neem contact met ons op.
Marcel Goezinne
Marcel Goezinne
[email protected]
06 - 102 28 606