MCPD - Microsoft Certified Professional Developer

formulier

Wil je snel carrière maken in de ICT, je MCPD certificering behalen en overige Microsoft opleidingen volgen die je verder helpen in je carrière? Kies dan voor Jobfinity Detachering! Jobfinity heeft leuke, uitdagende projecten voor gemotiveerde ICT'ers die graag door willen groeien binnen de ICT!

 

IT Professionals in dienst bij Jobfinity studeren kosteloos. Elke medewerker stelt samen met een coach o.a. een  ICT opleidingstraject op, om de beoogde ICT certificaten te behalen. Studeren kan middels klassikale lessen, via e-learning, zelfstudie, etc. Kom snel langs bij Jobfinity IT Detachering om de mogelijkheden te bespreken. 

Microsoft Certified Professional Developer (MCPD)

Een IT Professional met een MCPD certificering is in staat om toepassingen ontwikkelen met behulp van Visual Studio .NET Framework.Meer specifiek is een MCPD gecertificeerde professional in staat om met Visual Studio 2005 .NET Framework 2.0, Visual Studio 2008 .NET Framework 3.5 en/of Visual Studio 2010 .NET Framework 4 toepassingen te ontwikkelen.

Categorieën Microsoft Certified Professional Developer

Er zijn 3 product categorieën beschikbaar om Microsoft Certified Professional Developer (MCPD) te worden. Dit zijn: MCPD Windows Developer, MCPD Enterprise Applications Developer en MCPD Web Developer.

MCPD certificering behalen

Een IT Professional die een Microsoft Certified Professional Developer (MCPD) certificering wilt behalen dient in het bezit te zijn van de MCTS certificering.

Microsoft Certified Professional Developer (MCPD) certificeringen

Wij hebben een overzicht gemaakt van alle Microsoft Certified Professional Developer (MCPD) certificeringen. In hoofdlijnen zijn er MCPD certificering op:

  • MCPD: SharePoint Developer 2010
  • MCPD: Web Developer
  • MCPD: Windows Developer
  • MCPD: Enterprise Applications Developer
  • MCPD: Windows Developer 3.5
  • MCPD: ASP.NET Developer 3.5
  • MCPD: Enterprise Applications Developer 3.5
  • MCPD: Web Developer 4
  • MCPD: Windows Developer 4

Klik op de één van bovenstaande MCPD certificeringen, om te zien uit welke deelcertificeringen deze bestaat.

Meer informatie?

Laat je terug bellen, neem direct contact met ons op via 020-7370695 of per e-mail via [email protected]. Jobfinity IT Detachering bespreekt graag de mogelijkheden met jou!

 

Vacature zoeken

Zoek in onze database naar een passende vacature.

Heb je vragen?

Neem contact met ons op.
Marcel Goezinne
Marcel Goezinne
[email protected]
06 - 102 28 606