70-272 Supporting Users and Troubleshooting Desktop Applications on a Microsoft Windows XP Operating System

formulier

Wil je snel carrière maken in de ICT, je 70-272 certificering behalen en overige Microsoft opleidingen volgen die je verder helpen in je carrière? Kies dan voor Jobfinity Detachering! Jobfinity heeft leuke, uitdagende projecten voor gemotiveerde ICT'ers die graag door willen groeien binnen de ICT!

 

IT Professionals in dienst bij Jobfinity studeren kosteloos. Elke medewerker stelt samen met een coach o.a. een  ICT opleidingstraject op, om de beoogde ICT certificaten te behalen. Studeren kan middels klassikale lessen, via e-learning, zelfstudie, etc. Kom snel langs bij Jobfinity IT Detachering om de mogelijkheden te bespreken.

 

Let op: Per 30 juni 2011 is het 70-272 Supporting Users and Troubleshooting Desktop Applications on a Microsoft Windows XP Operating System examen komen te vervallen.

Microsoft 70-272 certificering

IT Professionals die het 70-272 examen willen gaan doen ondersteunen eindgebruikers die werken met Microsoft Windows XP. Kandidaten dienen ervaring te hebben met het gebruik van applicaties binnen een het XP besturingssysteem, zoals Internet Explorer, Outlook Express en Office. De IT Professional dient in staat te zijn om per telefoon of op de werkplek problemen met deze applicaties op te lossen.

70-272 certificering

Het 70-272 examen is geschikt voor IT Professional die gaan werken in een omgeving waar deze eindgebruikers gaat ondersteunen en problemen gaat oplossen met desktop applicaties op het Windows XP besturingssysteem. Het examen en de studieboeken zijn in het Engels.

Opleiding voor 70-272 certificering

In de Microsoft boeken voor het 70-272 examen komen de volgende onderwerpen naar voren, dit zijn:

  • Configuring and Troubleshooting Applications
  • Resolving Issues Related to Usability
  • Resolving Issues Related to Application Customization
  • Configuring and Troubleshooting Connectivity for Applications
  • Configuring Application Security

Examen 70-272

Het 70-272 examen staat voor Supporting Users and Troubleshooting Desktop Applications on a Microsoft Windows XP Operating System. Om te slagen voor het 70-272 Supporting Users and Troubleshooting Desktop Applications on a Microsoft Windows XP Operating System examen, dient de IT Professional in totaal 1 examen te doen. Wanneer een IT Professional slaagt voor het 70-272 examen, dan is deze Microsoft Certified Professional (MCP) gecertificeerd en legt de IT Professional een basis voor:

  • MCDST: Windows XP

Meer informatie?

Laat je terug bellen, of neem direct contact met ons op via 020-7370695 of per e-mail via [email protected]. Jobfinity IT Detachering bespreekt graag de mogelijkheden met jou!

Vacature zoeken

Zoek in onze database naar een passende vacature.

Heb je vragen?

Neem contact met ons op.
Marcel Goezinne
Marcel Goezinne
[email protected]
06 - 102 28 606