70-271 Supporting Users and Troubleshooting Desktop Applications on a Microsoft Windows XP Operating System

formulier

Wil je snel carrière maken in de ICT, je 70-271 certificering behalen en overige Microsoft opleidingen volgen die je verder helpen in je carrière? Kies dan voor Jobfinity Detachering! Jobfinity heeft leuke, uitdagende projecten voor gemotiveerde ICT'ers die graag door willen groeien binnen de ICT!

 

IT Professionals in dienst bij Jobfinity studeren kosteloos. Elke medewerker stelt samen met een coach o.a. een  ICT opleidingstraject op, om de beoogde ICT certificaten te behalen. Studeren kan middels klassikale lessen, via e-learning, zelfstudie, etc. Kom snel langs bij Jobfinity IT Detachering om de mogelijkheden te bespreken.

 

Let op: Per 30 juni 2011 is het 70-270 Supporting Users and Troubleshooting Desktop Applications on a Microsoft Windows XP Operating System examen komen te vervallen.

Installing, Configuring, and Administering MS Windows XP Professional

Om de MCDST certificering te behalen dient de IT Professional in 2 examens te behalen, namelijk: 70-270 en 70-271. Het 70-271 examen gaat in op het ondersteunen van eindgebruikers en het oplossen van problemen met desktop applicaties op een Microsoft Windows XP besturingssysteem. Naast het 70-271 examen dient een IT Professional die de MCDST certificering wilt behalen nog 1 verplicht examens te doen. Namelijk:

Microsoft 70-271 certificering

IT Professionals die het 70-271 examen willen gaan doen ondersteunen eindgebruikers die werken met Microsoft Windows XP Professional. Kandidaten dienen ervaring te hebben met het gebruik van applicaties binnen een Besturingssysteem, zoals Internet Explorer, Outlook Express en Office. De IT Professional dient in staat te zijn om per telefoon, remote of op de werkplek problemen op te lossen.

70-271 certificering

Het 70-271 examen is geschikt voor IT Professional die gaan werken in een omgeving waar deze eindgebruikers gaat ondersteunen en problemen gaat oplossen met desktop applicaties op het Windows XP besturingssysteem. Kennis is van de Engelse taal is een must, want het examen is in het Engels.

Opleiding voor 70-271 certificering

In de Microsoft boeken van het 70-271 examen komen de volgende onderwerpen naar voren, namelijk:.

  • Configuring and Troubleshooting Connectivity for Applications
  • Configuring Application Security
  • Configuring and Troubleshooting Applications
  • Resolving Issues Related to Usability
  • Resolving Issues Related to Application Customization

Examen 70-271

Het 70-271 examen staat voor Supporting Users and Troubleshooting Desktop Applications on a Microsoft Windows XP Operating System. Om te slagen voor het 70-271 Supporting Users and Troubleshooting Desktop Applications on a Microsoft Windows XP Operating System examen, dient de IT Professional in totaal 1 examen te doen. Wanneer een IT Professional slaagt voor het 70-271 examen, dan is deze Microsoft Certified Professional (MCP) gecertificeerd en legt de IT Professional een basis voor:

  • MCDST: Windows XP

Meer informatie?

Laat je terug bellen, of neem direct contact met ons op via 020-7370695 of per e-mail via [email protected]. Jobfinity IT Detachering bespreekt graag de mogelijkheden met jou!

Vacature zoeken

Zoek in onze database naar een passende vacature.

Heb je vragen?

Neem contact met ons op.
Marcel Goezinne
Marcel Goezinne
[email protected]
06 - 102 28 606