LPIC-3 - Linux Enterprise Professional

formulier

Behaal je LPIC-3 certificering bij JobfinityWil je snel carrière maken in de ICT, je Linux LPIC-3 certificering behalen en overige opleidingen volgen die je verder helpen in je carrière? Kies dan voor Jobfinity Detachering! Jobfinity heeft leuke, uitdagende projecten voor gemotiveerde ICT'ers die graag door willen groeien binnen de ICT!

 

IT Professionals in dienst bij Jobfinity studeren kosteloos. Elke medewerker stelt samen met een coach o.a. een  ICT opleidingstraject op, om de beoogde ICT certificaten te behalen. Studeren kan middels klassikale lessen, via e-learning, zelfstudie, etc. Kom snel langs bij Jobfinity IT Detachering om de mogelijkheden te bespreken.

Linux LPIC-3 Certificering

De vraag naar Linux-beheerders neemt toe, mede doordat binnen steeds meer bedrijven het aantal Linux-toepassingen toenemen. Om kennis en ervaring op te doen over de Linux-distributies, is de Linux Professional Institute ofwel LPI-certificering ontstaan. Na afloop van de LPIC-3 cursus is de IT Professional in staat zelfstandig LDAP directory servers te beheren en daarnaast is de IT Proessional in staat capaciteitsproblemen te analyseren en op te lossen. Het LPIC-3 certificaat is voor professionele, gevorderde systeembeheerders die gevorderde kennis willen opdoen van Linux. Op dit moment bestaat er een LPIC-1, LPIC-2 en LPIC-3 certificering.

LPIC-3 Linux Enterprise Professional

Gedurende de opleiding voor de LPIC-3 certificering leert de IT Professional alles omtrent LDAP. Meer specifiek gaat LPIC-3 o.a. in op het inrichten, beveiligen en beheren van de LDAP directory, het compileren, installeren en integreren van OpenLDAP, en de IT Professional is in staat om capaciteit te meten en eventuele capaciteitsproblemen op te lossen. 

Linux Enterprise Professional LPIC-3 certifcering behalen

Om de LPIC-3 certificering te behalen dient de IT Professional voor drie examens te slagen, dit zijn:

  • LPIC-3 300 Linux Enterprise Professional - Mixed Environment
  • LPIC-3 303 Linux Enterprise Professional - Secutiry
  • LPIC-3 304 Linux Enterprise Professional - Virtualization & High Availability

Voorkennis LPIC-3 certificering

Om deel te kunnen nemen aan de LPIC-3 certificering, is het raadzaam om in het bezit te zijn van de LPIC-1 en LPIC-2 certificeringen.

Meer informatie?

Laat je terug bellen, neem direct contact met ons op via 020-7370695 of per e-mail via [email protected]. Jobfinity IT Detachering bespreek graag de mogelijkheden met jou!

Vacature zoeken

Zoek in onze database naar een passende vacature.

Heb je vragen?

Neem contact met ons op.
Marcel Goezinne
Marcel Goezinne
[email protected]
06 - 102 28 606