LPIC-2 - Advanced Level Linux Professional

formulier

Behaal je LPIC-2 certificering bij JobfinityWil je snel carrière maken in de ICT, je Linux LPIC-2 certificering behalen en overige opleidingen volgen die je verder helpen in je carrière? Kies dan voor Jobfinity Detachering! Jobfinity heeft leuke, uitdagende projecten voor gemotiveerde ICT'ers die graag door willen groeien binnen de ICT!

 

IT Professionals in dienst bij Jobfinity studeren kosteloos. Elke medewerker stelt samen met een coach o.a. een  ICT opleidingstraject op, om de beoogde ICT certificaten te behalen. Studeren kan middels klassikale lessen, via e-learning, zelfstudie, etc. Kom snel langs bij Jobfinity IT Detachering om de mogelijkheden te bespreken.

Linux LPIC-2 Linux Engineer Certificering

De vraag naar Linux-beheerders neemt toe, mede doordat binnen steeds meer bedrijven het aantal Linux-toepassingen toenemen. Om kennis en ervaring op te doen over de Linux-distributies, is de Linux Professional Institute ofwel LPI-certificering ontstaan. Na afloop van de LPIC-2 cursus is de IT Professional in staat een Linux systeem te beheren, problemen te analyseren en op te lossen. Het LPIC-2 certificaat is voor professionele systeembeheerders die gevorderde kennis willen opdoen van Linux. Op dit moment bestaat er een LPIC-1 en een LPIC-2 certificering.

LPIC-2 Advanced Level Linux Professional

Gedurende de opleiding voor de LPIC-2 certificering leert de IT Professional de meest gangbare Linux distributies te beheren. De IT Professional kan na LPI 201 o.a. een Linux kernel patchen en bouwen, configureren van een DNS server, een filesysteem beheren, en netwerkproblemen analyseren en oplossen. Na het examen LPI 202 kan de IT Professional o.a. een webserver configureren, een LDAP server gebruiken, complexe problemen analyseren en oplossen.

LPIC-2 Linux Engineer certifcering behalen

Om de Advanced Level Linux Professional (LPIC-2) certificering te behalen dient de IT Professional voor twee examens te slagen, dit zijn:

  • LPI 201
  • LPI 202

Voorkennis LPIC-2 certificering

Om deel te kunnen nemen aan de LPIC-2 certificering is het raadzaam het LPI-examen 101 en LPI-examen 102 te hebben behaald.

Meer informatie?

Laat je terug bellen, of neem direct contact met ons op via 020-7370695 of per e-mail via [email protected]. Jobfinity IT Detachering bespreek graag de mogelijkheden met jou!

Vacature zoeken

Zoek in onze database naar een passende vacature.

Heb je vragen?

Neem contact met ons op.
Marcel Goezinne
Marcel Goezinne
[email protected]
06 - 102 28 606