LPIC-1 - Junior Level Linux Professional

formulier

Behaal je LPIC-1 certificering bij JobfinityWil je snel carrière maken in de ICT, je Linux LPIC-1 certificering behalen en overige opleidingen volgen die je verder helpen in je carrière? Kies dan voor Jobfinity Detachering! Jobfinity heeft leuke, uitdagende projecten voor gemotiveerde ICT'ers die graag door willen groeien binnen de ICT!

 

IT Professionals in dienst bij Jobfinity studeren kosteloos. Elke medewerker stelt samen met een coach o.a. een  ICT opleidingstraject op, om de beoogde ICT certificaten te behalen. Studeren kan middels klassikale lessen, via e-learning, zelfstudie, etc. Kom snel langs bij Jobfinity IT Detachering om de mogelijkheden te bespreken.

Linux LPIC-1 Certificering

De vraag naar Linux-beheerders neemt toe, mede doordat binnen steeds meer bedrijven het aantal Linux-toepassingen toenemen. Om kennis en ervaring op te doen over de Linux-distributies, is de Linux Professional Institute ofwel LPI-certificering ontstaan. Na afloop van de LPIC-1 cursus is de IT Professional in staat een eenvoudig Linux systeem installeren en te beheren. Op dit moment bestaat er een LPIC-1 en een LPIC-2 certificering.

LPIC-1 Junior Level Linux Professional

Gedurende de opleiding voor de LPIC-1 certificering leert de IT Professional de meest gangbare Linux distributies te beheren. De IT Professional kan o.a. werkzaamheden verrichten op de Linux command line, is in staat om onderhoudstaken uit te voeren, kan gebruikers toevoegen aan een bestaand systeem, heeft kennis van CLI tools, etc.

LPIC-1 certifcering behalen

Om de Junior Level Linux Professional of Linux Administrator (LPIC-1) certificering te behalen dient de IT Professional voor twee examens te slagen, dit zijn:

  • LPI 101
  • LPI 102

Voorkennis LPIC-1 certificering

Om deel te kunnen nemen aan de LPIC-1 certificering is algemene ervaring met het gebruik van computersystemen vereist, maar de IT Professional hoeft geen specifieke Linux-ervaring te hebben.

Meer informatie?

Laat je terug bellen, of neem direct contact met ons op via 020-7370695 of per e-mail via [email protected]. Jobfinity IT Detachering bespreek graag de mogelijkheden met jou!

Vacature zoeken

Zoek in onze database naar een passende vacature.

Heb je vragen?

Neem contact met ons op.
Marcel Goezinne
Marcel Goezinne
[email protected]
06 - 102 28 606