CCIA - Citrix Certified Integration Architect

formulier

Behaal je CCIA certificering via JobfinityWil je snel carrière maken in de ICT, je CCIA for Virtualization certificering behalen en overige opleidingen volgen die je verder helpen in je carrière? Kies dan voor Jobfinity Detachering! Jobfinity heeft leuke, uitdagende projecten voor gemotiveerde ICT'ers die graag door willen groeien binnen de ICT!

 

IT Professionals in dienst bij Jobfinity studeren kosteloos. Elke medewerker stelt samen met een coach o.a. een  ICT opleidingstraject op, om de beoogde ICT certificaten te behalen. Studeren kan middels klassikale lessen, via e-learning, zelfstudie, etc. Kom snel langs bij Jobfinity IT Detachering om de mogelijkheden te bespreken.

Citrix Certified Integration Architect

De Citrix Certified Integration Architect (CCIA) for Virtualization certificering is dé hoogst haalbare certificering van Citrix en gaat in op de oplossingen voor ontwerp, implementatie en integratie van Citrix technologiën. De certificering voor CCIA for Virtualization is gewoon CCIA. IT Professionals die opgaan voor de CCIA certificering hebben ruime werkervaring op architect niveau met Citrix virtualisatie-oplossingen.

CCIA certifcering

IT Professionals die CCIA of Citrix Certified Integration Architect gecertificeerd zijn, beschikken over het vermogen om technische vraagstukken te analyseren en te verhelpen in een complexe Citrix omgeving.

Vereisten deelname CCIA examen

Om de CCIA certificering te behalen dient de IT Professional in het bezit te zijn van de Citrix Certified Enterprise Engineer (CCEE) certificering. Vervolgens dient de IT Professional te slagen voor onderstaande examen:

  • Architecting a Citrix Virtualization Solution - 1Y0-A16

Van CCEA en CCEE naar CCIA for Virtualization

Indien de IT Professional reeds CCEA of CCEE gecertificeerd is, dan kan deze de certificering upgraden via de volgende stappen:

  1. Slaag voor examen: A15 Engineering a Citrix Virtualization Solution
  2. Doe relevante werkervaring op als architect met Citrix virtualisatie-oplossingen
  3. Slaag voor examen: A16 Architecting a Citrix Virtualization Solution

Na het succesvol doorlopen van bovenstaande stappen is de IT Professional CCIA for Virtualization gecertificeerd.

Meer informatie?

Laat je terug bellen, neem direct contact met ons op via 020-7370695 of per e-mail via [email protected]. Jobfinity IT Detachering bespreek graag de mogelijkheden met jou!

Vacature zoeken

Zoek in onze database naar een passende vacature.

Heb je vragen?

Neem contact met ons op.
Marcel Goezinne
Marcel Goezinne
[email protected]
06 - 102 28 606