CCNA - Cisco Certified Network Associate

formulier

Behaal je CCNA certificering bij JobfinityWil je snel carrière maken in de ICT, je Cisco CCNA certificering behalen en overige opleidingen volgen die je verder helpen in je carrière? Kies dan voor Jobfinity Detachering! Jobfinity heeft leuke, uitdagende projecten voor gemotiveerde ICT'ers die graag door willen groeien binnen de ICT!

 

IT Professionals in dienst bij Jobfinity studeren kosteloos. Elke medewerker stelt samen met een coach o.a. een  ICT opleidingstraject op, om de beoogde ICT certificaten te behalen. Studeren kan middels klassikale lessen, via e-learning, zelfstudie, etc. Kom snel langs bij Jobfinity IT Detachering om de mogelijkheden te bespreken.

Cisco CCNA Certificering

De Cisco Certified Network Associate ofwel CCNA Routing & Switching certificering is de algemene Cisco CCNA certificering, na het behalen van de CCNA certificering kan de IT Professional doorleren naar de niveaus van Professional, Expert en Architect. De IT Professional toont met het behalen van de CCNA certificering aan dat deze Cisco netwerken kan installeren, configureren en beheren. De IT Professional leert dus alles om te kunnen werken als beheerder van een Cisco netwerk.

Cisco Certified Network Associate certificering

Er zijn diverse CCNA certificeringen, de basis CCNA certificering is Routing and Switching, daarnaast is het mogelijk om te certificerenvoor meer specifieke technologieën. Als IT Professional kun je -naast Routing and Switching- de volgende CCNA certificeringen behalen:

  • 640-721 CCNA Wireless Wireless
  • 640-533 CCNA Security
  • CCNA Voice

CCNA Routing and Switching certifcering

IT Professionals die Cisco Certified Network Associate (CCNA) gecertificeerd willen worden, dienen te slagen voor het volgende examen:

  • 640-802 CCNA Routing and Switching

Voorkennis CCNA

Om deel te nemen aan de Cisco CCNA certificering is het handig dat de IT Professional ervaring te hebben met een desktop besturingssysteem en over kennis van netwerken.

Meer informatie?

Laat je terug bellen, neem direct contact met ons op via 020-7370695 of per e-mail via [email protected]. Jobfinity IT Detachering bespreek graag de mogelijkheden met jou!

Vacature zoeken

Zoek in onze database naar een passende vacature.

Heb je vragen?

Neem contact met ons op.
Marcel Goezinne
Marcel Goezinne
[email protected]
06 - 102 28 606