CCENT - Cisco Certified Entry Network Technician

formulier

Behaal je CCENT certificering bij JobfinityWil je snel carrière maken in de ICT, je Cisco CCENT certificering behalen en overige opleidingen volgen die je verder helpen in je carrière? Kies dan voor Jobfinity Detachering! Jobfinity heeft leuke, uitdagende projecten voor gemotiveerde ICT'ers die graag door willen groeien binnen de ICT!

 

IT Professionals in dienst bij Jobfinity studeren kosteloos. Elke medewerker stelt samen met een coach o.a. een  ICT opleidingstraject op, om de beoogde ICT certificaten te behalen. Studeren kan middels klassikale lessen, via e-learning, zelfstudie, etc. Kom snel langs bij Jobfinity IT Detachering om de mogelijkheden te bespreken.

Cisco CCENT Certificering

De Cisco Certified Entry Network Technician (CCENT) certificering is de basis certificering van Cisco, het is de basis van de CCNA certificering. De IT Professional die de CCENT certificering heeft behaald, is in staat om (kleine) bedrijfsnetwerken te installeren, te beheren en heeft deze kennis van netwerkbeveiliging.

Cisco Certified Entry Network Technician certificering

De CCENT certificering staat voor de benodigde kennis van het installeren, configureren en beheren van gerouteerde netwerken. Het is een ideale certificering voor beginnende IT Professionals in de netwerkondersteuning. De opleiding CCENT bestaat uit de volgende onderwerpen:

  • Implementatie van een IP adresseringsschema
  • Implementatie van een small routed netwerk
  • Introductie in WAN links
  • Concepten van Wireless LANs
  • Identificeren van beveiligingsdreigingen van een netwerk
  • Werking Datanetwerken
  • LAN technologieën

CCENT certifcering

IT Professionals die CCENT of Cisco Certified Entry Network Technician gecertificeerd willen worden, dienen te slagen voor het volgende examen:

  • 640-822 Interconnecting Cisco Networking Devices Part 1 (ICND1)

Voorkennis CCENT

Om deel te nemen aan de Cisco CCENT certificering is het handig dat de IT Professional enige ervaring te hebben met een desktop besturingssysteem en over basiskennis van netwerken.

Meer informatie?

Laat je terug bellen, neem direct contact met ons op via 020-7370695 of per e-mail via [email protected]. Jobfinity IT Detachering bespreek graag de mogelijkheden met jou!

Vacature zoeken

Zoek in onze database naar een passende vacature.

Heb je vragen?

Neem contact met ons op.
Marcel Goezinne
Marcel Goezinne
[email protected]
06 - 102 28 606