CCDA - Cisco Certified Design Associate

formulier

Behaal je CCDA certificering bij JobfinityWil je snel carrière maken in de ICT, je Cisco CCDA certificering behalen en overige opleidingen volgen die je verder helpen in je carrière? Kies dan voor Jobfinity Detachering! Jobfinity heeft leuke, uitdagende projecten voor gemotiveerde ICT'ers die graag door willen groeien binnen de ICT!

 

IT Professionals in dienst bij Jobfinity studeren kosteloos. Elke medewerker stelt samen met een coach o.a. een  ICT opleidingstraject op, om de beoogde ICT certificaten te behalen. Studeren kan middels klassikale lessen, via e-learning, zelfstudie, etc. Kom snel langs bij Jobfinity IT Detachering om de mogelijkheden te bespreken.

Cisco CCDA Certificering

De Cisco Certified Design Associate ofwel CCDA certificering toont aan dat de IT Professional over basis kennis beschikt van het ontwerpen van een Cisco Internetwork Infrastructure netwerken. De IT Professional is in staat om netwerk infrastructuren te ontwerpen voor bedrijven met LAN, WAN en inbelverbindingen. De IT Professional leert dus een basis Cisco netwerk te ontwerpen.

CCDA certifcering

IT Professionals die Cisco Certified Network Associate (CCDA) gecertificeerd willen worden, dienen te slagen voor het volgende examen:

  • 640-863 Designing for Cisco Internetwork Solutions

Voorkennis CCDA

Om deel te nemen aan de Cisco CCDA certificering is het handig dat de IT Professional over kennis en vaardigheden beschikt om kleine netwerken te installeren, configureren en beheren. De CCNA certificering is een vereiste om deel te nemen aan de opleiding tot CCDA.

Meer informatie?

Laat je terug bellen, neem direct contact met ons op via 020-7370695 of per e-mail via [email protected]. Jobfinity IT Detachering bespreek graag de mogelijkheden met jou!

Vacature zoeken

Zoek in onze database naar een passende vacature.

Heb je vragen?

Neem contact met ons op.
Marcel Goezinne
Marcel Goezinne
[email protected]
06 - 102 28 606