Deta-vast

formulier

Bent u op zoek naar een nieuwe IT medewerker en wilt u graag langer dan de gebruikelijke één maand proeftijd wennen aan de kandidaat? Dan is de detavast constructie van Jobfinity een goede oplossing voor uw bedrijf.

Wat is detavast van Jobfinity

 

ICT vacature beschikbaar? Bekijk de deta-vast dienst van Jobfinity.

Deta-vast is detachering waarbij de intentie bestaat om de IT professional na een afgesproken detacheringsperiode in vaste dienst te nemen. Deze detacheringsperiode is vaak 1040 uur, waarna u als werkgever de IT professional kosteloos overneemt van Jobfinity. Dit is geen verplichting en dat is het mooie aan Detavast, u kunt door middel van deze langere detacheringsperiode (1040 uur) de IT professional goed beoordelen en inwerken in uw bedrijf.


De detavast constructie van Jobfinity werkt als volgt: Jobfinity stelt een profiel op dat het beste past bij uw vacature. Vervolgens selecteren wij de meeste geschikte kandidaten. Jobfinity heeft een grote database met IT professionals waarvan hun kennis up to date is op het gebied van ICT. Na terugkoppeling met u selecteren wij de juiste kandidaat voor uw bedrijf.


Nadat de IT professional is geselecteerd start de overeengekomen detacheringsperiode van 1040 uur. Hierin kunt u de IT professional goed beoordelen en deze inwerken in de functie. U heeft dus een langere periode om te kijken of diegene echt de juiste match is voor uw vacature.


Nadat de 1040 uur detacheringsperiode is afgelopen kunt u beslissen om de IT professional kosteloos over te nemen van Jobfinity en ontstaat er een rechtstreekse arbeidsrelatie tussen u en de professional. 


Het mooie aan de detavast overeenkomst is echter dat u niet verplicht bent om de IT professional over te nemen. Mochten de werkzaamheden toch weer zijn afgenomen of vindt u de professional toch niet passen bij uw bedrijf dan zit u nergens aan verbonden.

 

Veel bedrijven gingen u voor en hebben op deze manier de juiste match kunnen vinden voor de positie.

 

Neem nu contact met ons op voor meer informatie over Detavast voor uw bedrijf door hier rechts het formulier in te vullen >>>.

Voordelen Detavast ICT

 

• Jobfinity verzorgt de werving & selectie van geschikte kandidaten

Wij hebben een uitgebreide database met IT professionals met verschillende kwaliteiten en persoonlijkheden. Met onze jarenlange ervaring van detacheren selecteren wij de juiste kandidaat die past bij uw bedrijf en vacature.


• De ICT Professional is op zoek naar een vast dienstverband

Onze ICT professionals zijn gemotiveerd en klaar voor een vast dienstverband bij uw bedrijf. Zij zullen hard werken om de detavast periode tot een succes te brengen.


• Keuze om de professional na 1040 uur in vaste dienst te nemen

De detavast constructie via Jobfinity is 1040 uur. Uit onze ervaring is gebleken dat dit aantal uur het beste is. Wilt u een afwijkend aantal uur voordat u de professional in dienst wilt nemen, geef dit dan aan en dan kunnen we samen tot een oplossing komen.


• Er wordt goed inzicht in de mogelijkheden van professional verkregen

Een proefperiode van een maand kan erg kort zijn om een goed inzicht te verkrijgen van een persoon. Met detavast heeft u hier langer de tijd voor en kunt u beter beoordelen of de IT professional de juiste persoon is voor uw bedrijf.


• Als werkgever blijf je flexibel in tijden van onzekerheid (opzegtermijn 1 maand)

U weet nooit wat de toekomst brengt. Op dit moment gaan de zaken goed en heeft u een extra ICT professional nodig. Maar over 3 maanden kan dit veranderd zijn. Met detavast blijft u flexibel en kunt of na afloop van de 1040 uur besluiten om niet door te gaan of tussentijds al stoppen mocht dit nodig zijn, na een opzegtermijn van één maand.


• Gespreide betaling van de kosten van werving & selectie

Met detavast spreidt u de kosten, doordat u zonder risico en zonder een hoge recruitment fee te betalen een ICT professional krijgt. Bovendien past deze bij uw bedrijf, aangezien wij deze voor u gewerfd en geselecteerd hebben.


• De ICT Professional komt na 1040 uur kosteloos in dienst

U hoeft niets te betalen om de professional na de 1040 uur detacheringsperiode in dienst te nemen. U neemt deze geheel kosteloos over van Jobfinity.

De Nadelen van Detavast

 

Voor u als werkgever zijn er weinig nadelen verbonden aan het aangaan van een detavast constructie. Het enige risico is dat de professional zelf niet in dienst wil na de detacheringsperiode. Bij Jobfinity selecteren wij echter de juiste profielen, wij zoeken IT professionals die graag in vaste dienst willen komen.

 

Voor de rest heeft detavast alleen maar voordelen en neemt het een hoop risico weg bij u als werkgever.


Kortom een prima oplossing voor de invulling van een vaste ICT vacature. Bel ons op 020-7370695 of laat hier rechts een bericht achter om het detavast traject voor uw bedrijf te starten.

 

Wilt u liever een normaal IT detacherings traject, bekijk dan hier de mogelijkheden voor IT Detachering.

Heb je vragen?

Neem contact met ons op.
Marcel Goezinne
Marcel Goezinne
[email protected]
06 - 102 28 606

Meer weten?

Vraag vrijblijvend meer informatie op of maak een afspraak.

Onze ICT professionals werken o.a. bij

Landsmeer
Den Bosch
Succesfully
IBM
NEH
Hogeschool Leiden
Nedtrain
Quantore