Certificeringen in IT en ICT o.a. Microsoft, VMware, Citrix, ITIL

formulier

Jobfinity biedt haar medewerkers de gelegenheid om zich te verdiepen en te verbreden in hun vakgebied, van basis certificeringen tot specialisatie. We faciliteren kosteloos een breed scala aan ICT opleidingen en certificeringsmogelijkheden.

Het opleidingsprogramma bestaat uit verschillende onderdelen, die elkaar perfect aanvullen en versterken. Door middel van een Persoonlijk Ontwikkelplan (POP) wordt er een studieovereenkomst opgesteld, zodat onze ICT professionals precies weten waar ze aan toe zijn. Werken en leren tegelijk? Volg je ICT opleiding bij Jobfinity, en behaal je certificeringen.

Opleidingen volgen en certificeringen behalen bij Jobfinity

IT Professionals in dienst bij Jobfinity studeren kosteloos. Elke medewerker stelt met een jobcoach een ICT opleidingstraject samen, om de beoogde ICT certificaten te behalen en zo door te blijven ontwikkelen. Studeren en opleidingen volgen kan middels klassikale lessen, e-learning, zelfstudie, etc. Klik op de één van de onderstaande opleidingen om aanvullende informatie te lezen.

 

  • Microsoft - Microsoft Certified Solutions Associate (MCSA) en Microsoft Certified Solutions Expert (MCSE)
  • Novell
  • Citrix - Citrix Certified Administrator (CCA), Citrix Certified Advanced Administrator (CCAA), Citrix Certified Engineer for Virtualization (CCEE), Citrix Certified Advanced Administrator (CCAA) XenApp, CCA XenServer & CCA XenDesktop en Citrix Certified Integration Architect (CCIA)
  • Linux
  • Cisco
  • VMWare - VMware Certified Professional (VCP) en VMware Certified Associate (VCA) op vSphere, vCenter en vCloud, VMware ESX(i)
  • ITIL
  • Prince2

Meer informatie over ICT certificeringen?

Wil je meer informatie over onze opleidingen, certificeringen of wil je jouw mogelijkheden bespreken? Neem dan contact op via 020-7370695 of via het contactformulier.

Contactformulier

Vragen of opmerkingen? Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

Onze ICT professionals werken o.a. bij

UMC
Nedtrain
IBM
Quantore
GGZ Nederland
Hogeschool Leiden
Heerenloo
VUmc

Onze diensten & oplossingen

IT Detachering

Is het op uw ICT afdeling eigenlijk ook wat te druk? Komt er een groot project aan? Heeft u te maken met langdurig zieken op uw afdeling? Of ligt er veel werk dat zich maar blijft opstapelen? Dan is IT detachering via Jobfinity dé oplossing.
meer info

Co-sourcing

Co-sourcing is een flexibele dienst en daardoor aanpasbaar aan uw specifieke omstandigheden, met als doel het zorgdragen voor de optimale bezetting van uw ICT servicedesk, zodat continuïteit en kwaliteit gewaarborgd blijven.
meer info

ICT Projecten

Jobfinity levert ondersteuning op het gebied van ICT projecten, infrastructuur en migraties. ICT is een middel om uw businessdoelstellingen te kunnen behalen en om de productiviteit van medewerkers te optimaliseren.
meer info