MCSE - Microsoft Certified Solutions Expert

Behaal je MCSE certificering bij JobfinityWil je snel carrière maken in de ICT, je MCSE certificering behalen en overige Microsoft opleidingen volgen die je verder helpen in je carrière? Kies dan voor Jobfinity Detachering! Jobfinity heeft leuke, uitdagende projecten voor gemotiveerde ICT'ers die graag door willen groeien binnen de ICT!

IT Professionals in dienst bij Jobfinity studeren kosteloos. Elke medewerker stelt samen met een coach o.a. een  ICT opleidingstraject op, om de beoogde ICT certificaten te behalen. Studeren kan middels klassikale lessen, via e-learning, zelfstudie, etc. Kom snel langs bij Jobfinity IT Detachering om de mogelijkheden te bespreken.

Microsoft lanceert nieuw certificeringsprogramma

MCSE heeft een andere benaming gekregen, MCSE staat nu niet meer voor Microsoft Certified System Engineer, maar voor Microsoft Certified Solutions Expert. Belangrijk te weten is dat MCITP komt te vervallen, het is dus niet mogelijk om MCITP Windows Server 2012 te worden. Let op: Voorafgaand aan dit traject is de MCSA Windows Server 2012 certificering vereist.

Op dit moment zijn er vier MCSE certificeringen beschikbaar, dit zijn: MCSE Server Infrastructure, MCSE Desktop Infrastructure, MCSE Private Cloud en MCSE SQL Server 2012. Deze pagina gaat in op de eerste twee certificeringen.

MCSE: Desktop Infrastructure

Met het behalen van het MCSE: Desktop Infrastructure certificaat geeft de IT Professional aan over kennis te beschikken op het gebied van desktop virtualisatie, remote desktop services en applicatie virtualisatie. De IT Professional is in staat desktops en apparaten te implementeren en beheren vanaf elke locatie, zonder beveiligings risico en compliance. Om het MCSE Desktop Infrastructure certificaat te behalen dient de professional de volgende examens te behalen:

Upgraden naar MCSE Desktop Infrastructure 2012

Vanaf MCSA Windows Server 2012:

MCSE is een vervolg op het MCSA certificaat, daarom dient de IT Professional eerst het MCSA Windows Server 2012 certificaat te behalen alvorens op te kunnen gaan voor de MCSE certificering. Om het upgrade traject te voltooien dient de IT Professional de volgende examens te behalen:

Vanaf MCITP: Enterprise Desktop Administrator 7: Het upgrade traject naar MCSE Desktop Infrastructure vanaf MCITP: Enterprise Desktop Administrator 7 ziet er als volgt uit. De IT Professional dient de volgende 3 examens te behalen, dit zijn:

MCSE: Server Infrastructure

Met het behalen van het MCSE: Server Infrastructure certificaat geeft de IT Professional aan dat deze de benodigde kennis heeft om een zeer efficient en modern datacenter te beheren, met specifieke expertise in identity management, systems management, virtualisatie, storage en networken. Om het MCSE Server Infrastructure certificaat te behalen dient de professional de volgende examens te behalen, dit zijn:

Upgraden naar MCSE Server Infrastructure 2012

Vanaf MCSA Windows Server 2012: MCSE is een vervolg op het MCSA certificaat, daarom dient de IT Professional eerst het MCSA Windows Server 2012 certificaat te behalen alvorens op te kunnen gaan voor de MCSE certificering. Naast de MCSA Windows Server 2012 certificering dient de IT Professional de volgende examens te behalen:

Vanaf MCSA Windows Server 2008: Het upgrade traject naar MCSE Server Infrastructure vanaf MCSA: Windows Server 2008 ziet er als volgt uit. De IT Professional dient de volgende 3 examens te behalen, dit zijn:

Meer informatie?

Laat je terug bellen, of neem direct contact met ons op via 075-7400100 of per e-mail via [email protected] Jobfinity IT Detachering bespreekt graag de mogelijkheden met jou!