Detacheringsbureau

Jobfinity is een detacheringsbureau dat (eigen) professionals levert aan organisaties die tijdelijke of vaste behoefte hebben aan extra capaciteit op het gebied van ICT personeel. Als detacheringsbureau is Jobfinity gespecialiseerd in support- en beheerfuncties binnen de ICT en richt zich op detachering van helpdeskmedewerkers, werkplekbeheerders, netwerkbeheerders, applicatie- en systeembeheerders. De 'juiste professional op de juiste plek' is de basis van onze dienstverlening. Jobfinity gelooft dat alleen dan optimale prestaties kunnen worden geleverd met een minimale vervangingsratio. Door een combinatie van een uitgebreid relatienetwerk en grote database van professionals, zijn wij in staat om binnen 24 uur uw detacheringsaanvraag in te vullen.

ICT Professionals

De 'juiste professional op de juiste plek' is in het belang van zowel werkgevers als kandidaat. Om dit te bereiken screenen wij elke professional zeer uitgebreid, met een focus op zowel de 'harde eigenschappen' als de 'zachte eigenschappen'. Jobfinity kijkt dus niet alleen naar de kennis en ervaring, maar let ook op de leergierigheid, ambitie en pro-activiteit van zijn ICT professionals. Snelheid, flexibiliteit en kwaliteit in combinatie met heldere communicatie zijn de kernwaarden van Jobfinity.

Werkgevers

Ook voor werkgevers is het van belang om de 'juiste professional op de juiste plek' te krijgen. Jobfinity komt bij u langs om een goed beeld te krijgen van de openstaande vacature en de werkplek waar onze professional komt te werken. Tijdens deze orientatie willen wij een duidelijk onderscheid maken tussen de harde eigenschappen van de kandidaat (vereiste certificeringen en gevraagde ervaring) en de 'zachte eigenschappen' (klik met collega's, omgeving, cultuur, etc.).

Detacheringsbureau Jobfinity kijkt dus verder dan een CV en/of opdracht, bij ons staan professional en werkgever centraal. Jobfinity heeft voor werkgevers direct een professional met de juiste opleiding, certificering, ervaring en motivatie beschikbaar. Informeer hier naar de mogelijkheden.


Jobfinity detacheringsbureau

Detacheringsbureau Jobfinity biedt werkgevers IT professionals op basis van detachering voor bepaalde tijd, ofwel de duur van een project. Het detacheringsbureau Jobfinity biedt werkgevers flexibiliteit en continuiteit.

Voordelen detacheringsbureau

Detacheringsbureau JobfinityWerken met een detacheringsbureau heeft een aantal voordelen. De IT professional staat niet op de loonlijst van de werkgever, maar op de loonlijst van het detacheringsbureau. De werkgever heeft direct toegang tot de flexibele inzet van IT professionals bij bijvoorbeeld een reorganisaties, ziekte en/of tijdelijke projecten. Een detacheringsbureau levert de werkgever dus continuïteit. Verder heeft de werkgever bij detachering via een detacheringsbureau niet te maken met werkgeversverplichtingen. Een detacheringsbureau biedt ook flexibiliteit doordat de IT professional in dienst blijft van het detacheringsbureau. De werkgever profiteert van een soort verlengde proefperiode met een beperkte opzegtermijn.

Diensten detacheringsbureau

Een detacheringsbureau biedt een aantal diensten aan, dit zijn: detachering, deta-vast en werving & selectie.

Detacheringsbureau: detachering

Het detacheringsbureau heeft als doel om tijdelijke werkzaamheden op te vangen voor de werkgever door de flexibele inzet van IT Professionals. Deze tijdelijke werkzaamheden zijn bijvoorbeeld vervanging van zieke en/of zwangere werknemers, projectwerkzaamheden, tijdelijke tekorten door vakantie, etc. Het detacheringsbureau houdt de IT professional in eigen dienst.

Detacheringsbureau: deta-vast

Deta-vast ligt eigenlijk tussen detachering en werving & selectie in. De deta-vast dienst van het detacheringsbureau is het overnemen van een detacheringsmedewerker van Jobfinity na een periode van 1040 gewerkte uren. Na deze detacheringsperiode gaat de IT professional kosteloos over, en komt deze in dienst van de werkgever. Vanaf dit moment valt de IT professional geheel onder de verantwoordelijkheid en risico van de werkgever en heeft het detacheringsbureau geen aansprakelijkheid meer.

Detacheringsbureau: Werving & Selectie

Het detacheringsbureau biedt ook werving & selectie aan. W&S is het werven en selecteren van geschikte IT professionals voor de werkgever. Bij W&S gaat de IT professional direct in dienst bij de werkgever.

Waarom detacheringsbureau Jobfinity

Detacheringsbureau Jobfinity onderscheidt zich door transparantie, continue kwaliteit, vakkennis en snelle service. Opdrachtgevers van detacheringsbureau Jobfinity hebben één contactpersoon en ontvangen binnen 24 uur een antwoord op vraag. Daarnaast werkt detacheringsbureau Jobfinity met een concurrerende prijsstelling. Detacheringsbureau Jobfinity werkt continue aan de lange termijn relatie met zowel opdrachtgevers als IT professionals.

IT’ers in dienst bij detacheringsbureau Jobfinity

De IT Professionals in dienst van detacheringsbureau Jobfinity kenmerken zich door kennis, ervaring, kwaliteit en grote flexibiliteit. IT professionals die zich snel aanpassen aan de organisatiecultuur van de opdrachtgever. Maak kennis met de IT professionals van Jobfinity.