Detachering ICT

Heeft u door omstandigheden behoefte aan tijdelijke uitbreiding van uw ICT capaciteit? Dan is detachering via Jobfinity de oplossing. Jobfinity levert u de juiste professional(s) op het gebied van support en beheer. Wij hebben uitsluitend specialisten in dienst die uitblinken in hun vakgebied, van werkplekbeheer tot systeembeheer.

ICT Professional nodig? Bel direct Jobfinity.De professionals zijn in dienst van Jobfinity en worden door ons gedetacheerd bij onze klanten op zowel korte als langere klussen. Jobfinity begeleidt zijn professionals zeer intensief, naast het coachen, stellen wij voor elke werknemer een persoonlijk ontwikkelingsplan op en beoordelen wij elke medewerker frequent. Door deze werkwijze waarborgt Jobfinity de kwaliteit van de dienstverlening naar opdrachtgevers.

Jobfinity streeft naar een langetermijnrelatie met haar klanten, dit houdt in dat wij onze klanten diepgaand leren kennen, de kandidaten optimaal matchen en op die manier de continuiteit van uw IT-afdeling helpen waarborgen.

Heeft u momenteel een piekbelasting op uw IT, een tijdelijk uitval door vakantie of ziekte, achterstanden, nieuwe ICT-projecten, drukke vakantieperiodes, vervanging voor zwangerschapsverlof of een andere reden waardoor de continuïteit van de ICT afdeling onder druk staat? Jobfinity kan deze tijdelijk vraag snel voor u invullen. Door ons uitgebreide relatienetwerk en grote database van ICT Professionals is Jobfinity in staat om veelal binnen een dag uw detacheringsaanvraag in te vullen. Neem gerust contact met ons op via de 'bel mij terug' knop of meldt direct uw project aan.