Jobfinity NEN 4400-1 gecertificeerd

formulier

Het bestuur van de Stichting Normering Arbeid verklaart dat Jobfinity voldoet aan de normen zoals vastgelegd in NEN 4400- 1 en is opgenomen in het Register Normering Arbeid. 

NEN 4400-1 bevat eisen voor het toetsen en beoordelen van ondernemingen die arbeidskrachten beschikbaar stellen en van (onder)aannemers om vast te stellen dat deze zo zijn ingericht dat daaruit voortvloeit dat aan verplichtingen uit arbeid wordt voldaan.

Wat is het NEN 4400-1 certificaat?

Jobfinity is NEN 4400-1 gecertificeerdOm in aanmerking te komen voor een NEN 4400-1 certificering moet een uitzendbureau of (onder)aannemer van het uitzendbureau voldoen aan bepaalde eisen. De NEN 4400-1 certificering stelt onder andere eisen aan personeels- en loonadministratie, de aangifte en afdracht van verschuldigde loonheffingen, omzetbelasting, het administreren van identificatiedocumenten en daarnaast het uitvoeren van identiteitscontrole en de controle op het gerechtigd zijn tot het verrichten van arbeid in Nederland. Dit alles met als doel het vergemakkelijken en fraudebestendiger maken van het inlenen en uitbesteden van arbeid en (onder)aannemen van werk. De NEN 4400-1 certificering is ontwikkeld door de uitzendbranche en bedrijven die veel gebruik maken van uitzendkrachten. Samen hebben zij het eisenpakket opgesteld waar bedrijven, die een NEN 4400-1 certificering aanvragen, aan moeten voldoen. Dit betekent dat u, wanneer u zaken doet met een bedrijf dat NEN 4400-1 gecertificeerd is, u te maken heeft met een betrouwbare partij.

Stichting Normering Arbeid (SNA)

  • De Stichting Normering Arbeid (afgekort: SNA) beheert een register van gecertificeerde ondernemingen die de NEN 4400-1. Dit register is te vinden op de website van de Stichting Normering Arbeid. Zie: www.normeringarbeid.nl;
  • Jobfinity BV heeft de NEN 4400-1 certificering gekregen.

NEN 4400-1 gecertificeerd

Jobfinity is NEN 4400-1 gecertificeerd. Dit is voor zowel professional als opdrachtgever een extra zekerheid dat u bij Jobfinity in vertrouwde handen bent. Meer informatie over deze certificering en de zekerheden die dit biedt, kunt u vinden op: http://www.normeringarbeid.nl of via de website van de Belastingdienst.

Over ons

Jobfinity is gespecialiseerd in het leveren van tijdelijk ICT personeel binnen Support en Beheer.

Meer dan 25 medewerkers ondersteunen dagelijks het succes van onze opdrachtgevers. Bij Jobfinity werken zowel young-professionals als ook ICT specialisten met jaren ervaring.

Jobfinity is opgericht in 2010 en richt zich sindsdien op het detacheren van o.a. servicedeskmedewerkers, support engineers, migratiemedewerkers, werkplek- en systeembeheerders met oog voor zowel medewerker als klant.

We zijn altijd op zoek naar nieuwe ICT'ers!

Staat er niet direct een passende opdracht voor jou tussen? Doe dan een 'open sollicitatie' of bel 020 - 7370695 en wij helpen je graag aan een passende opdracht.

Onze diensten & oplossingen

IT Detachering

Is het op uw ICT afdeling eigenlijk ook wat te druk? Komt er een groot project aan? Heeft u te maken met langdurig zieken op uw afdeling? Of ligt er veel werk dat zich maar blijft opstapelen? Dan is IT detachering via Jobfinity dé oplossing.
meer info

Co-sourcing

Co-sourcing is een flexibele dienst en daardoor aanpasbaar aan uw specifieke omstandigheden, met als doel het zorgdragen voor de optimale bezetting van uw ICT servicedesk, zodat continuïteit en kwaliteit gewaarborgd blijven.
meer info

ICT Projecten

Jobfinity levert ondersteuning op het gebied van ICT projecten, infrastructuur en migraties. ICT is een middel om uw businessdoelstellingen te kunnen behalen en om de productiviteit van medewerkers te optimaliseren.
meer info